Snabbmat och sträckbänksrapport

Det var inga problem med autotraktion i sträckbänken i dag heller, förutom att jag slog i huvudet när jag lade mig ner. Sjukgymnasten fnissade och mumlade något om likheten med ett kylskåp, och sen irriterade han sig över att bänken inte var särskilt modern och gick snabbt att manövrera. Tryckte, pressade och kände benet komma tillbaka medan smärtan i ryggen tilltog.

Pratade strunt och spydde lite galla över Estelle. Alla tidningar är belamrade med nyheter om namnvalet. Att folk verkligen bryr sig om ett jävla namn, när 50 människor har dödats i Homs i Syrien i dag? Det pratas det minsann inte om. Men snabbmatsfamiljen, Sibylla och Estrella, det verkar hemskt viktigt att få ventilera. Och Herman Lindqvist rasar, enligt Aftonbladet. Jag har en rolig sjukgymnast, det är jag glad över! Han blir inte särskilt chockad när jag uttalar mig om saker heller, det är bra. Det kändes ganska bra i benet efteråt, fast man är ganska yr när man reser sig upp och går därifrån.

Sen träffade jag syrran, och vi gick och åt lunch. Det blev en minst sagt stor måltid, vi valde buffén på Pizza hut, och man måste ju få valuta för pengarna! Vi gick runt och tittade lite i butikerna, handlade lite smått och gott, fikade, och avslutade kvällen med att se ”Mästerkatten”. Den var himla gullig, och jag som är sådär bakom tyckte att det var häftigt med 3D. Fast glasögonen var så stora att de ville glida av hela tiden. Ryggen bultade som fasen, och det var jobbigt att sitta, men jag lyckades koncentrera mig på filmen i alla fall.

Själva historien var kanske inte så mycket att hurra för, en liten saga om vänskap och svek. Den hade ändå ett visst underhållningsvärde, men blir nog inte ihågkommen särskilt länge alls. Antonio Banderas gjorde rösten till ”Puss”, katten, och Billy Bob Thornton var självklart skurk. Efter bion gick älskaren R och jag hand i hand genom stan (fy fan vad töntigt det låter, men så var det), och åkte sedan hem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/snabbmat-och-strackbanksrapport/

2 kommentarer

  • Christinafebruari 25, 2012 kl. 07:38
  • Svara

  Det där med att kunna ta T-banan in till stan, flanera runt och kunna göra lite av varje saknar jag här på bonnvischan. Visst att det finns saker att hitta på men det är, eller iaf blir, krångligare på något sätt. Ha en trevlig lördag hörru!

   • februari 25, 2012 kl. 09:29
   • Svara

   Ja, det var en av de få sakerna jag saknade också, när jag bodde på bonnvischan! Jag lovar att ha en trevlig lördag, detsamma till dig, trots jobb!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.