Snöfall och skrammel

Det snöade verkligen mycket i går kväll! Luften var så tjock av snö, att det såg ut som om den knappt föll neråt. Mysigt och fint på alla sätt, men iskallt och väldigt besvärligt egentligen. Jag sa till älskaren R i går kväll att jag skulle gå upp och äta frukost med honom (innan klockan sex!), och oftast när jag har lovat något dylikt har jag inte varit kontaktbar på morgonen!

Konstigt det där, ändå tycker jag alltid att jag vaknar av nyckelskrammel och andra oljud, men prata med mig går icke. Hur som helst, upp kom jag, och mat blev det. En spirulinasmoothie, riktigt äckligt. R provsmakade och dog lite på kuppen, sen somnade jag om en stund.

Snöfall och skrammel

Har inte så mycket att göra just nu. Hålla koll på arbetsmarknaden och invänta läkarbesök. Försöka fylla dagarna med något, men det är lite svårare när det är iskallt. Jaga ströjobb och uppdrag, så mycket det går. I kväll ska jag i alla fall hem till bästa M. Vi ska gå igenom hans garderob, jag ska tala om hur han kan kombinera det han har, och komma på vad han ska komplettera med. Que, jag!?

Nåja, han litar på mitt omdöme, och dessutom ska vi hälla i oss en massa vin. Det kommer att bli hur bra som helst! Först av allt på schemat står lite gos med handi-katten. Vintips för kvällen? Budgettips, alltså.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/snofall-och-skrammel/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.