Svartvitt och fruktflöjt

Jag är inte så dum att jag tror att världen och olika företeelser är så svartvitt som jag skriver dem här. Men det blir lite roligare på det viset. Roligt är det också att det finns en hel del människor som på allvar tror att jag är en jävligt bitter besserwisser-kärring som absolut inte kan se saker på något annat sätt än mitt eget. Och det är lite kul att folk inte alltid förstår sarkasm eller ironi. Min mening är, förutom att roa, förhoppningsvis få upp någons ögon för en annan synvinkel, och självklart att skriva av mig.

Laptop dator. Svartvitt.

Inte för att jag har så himla mycket annat att göra. I morgon ska jag på möte på Arbetsförmedlingen, men det är bara ett generellt möte för personer som är nyanmälda till jobb- och utvecklingsgarantin. Det har ingenting med mig att göra, inget med funktionshindrade att göra, och jag är ganska säker på att allt redan står på internet. All information ska nämligen finnas där, har det sagts. Självklart ska jag gå, jag måste ju. Undrar om de ersätter för taxi…?

Nu är det i alla fall dags för frukost. Någon som har testat att bygga en fruktflöjt? Så här står det på Icas hemsida: ”OBS! Fruktverkstaden kräver säker hantering av vassa och rörliga verktyg och är ämnad endast för dig som är 18 år eller äldre. Flera av momenten är förknippade med risk och därav ska nödvändig skyddsutrustning användas.” Det betyder att jag inte borde prova…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/svartvitt-och-fruktflojt/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag tycker du är klok, rolig och alldeles väldigt underhållande!

   • on februari 15, 2012 at 12:15
   • Svara

   Tack, och detsamma!

 2. Jag tycker att du skriver bra och även om du inte har rätt i allt du skriver 😉 gillar jag det mesta!
  För övrigt hörde jag ett citat igår angående frukt:
  ”Två apelsiner och en banan, sen har vi ett könsorgan!” Tänkvärt, eller hur?! 😆

   • on februari 15, 2012 at 12:41
   • Svara

   Hahaha! Ja, tänk att frukt kan vara kul också! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: