Tankspridd

Ibland saknas det något i skallen. Ni vet säkert hur det är, man är lite disträ eller väldigt trött, och lägger fjärrkontrollen i kylskåpet. Så här gjorde jag. Jag brukar ha brödet på den hyllan, men det hittade jag i kylen i stället. Fast jag åt inte något av det till frukost, det var Rs verk. Jag åt en knäckemacka med avocado, pepparrot och skinka. Bra kombo.

En gång skulle jag vattna blommorna (ja, faktiskt!), det var något jag kom på när jag precis hade hällt upp kaffe. Jag såg att de inte verkade må så bra, och eftersom jag är dålig på blommor var det lika bra att göra det på en gång när jag lade märke till det. Jag hällde mjölk i blomkrukan… Det skulle ju hamna i kaffekoppen, och medan jag stod där och hällde insåg jag att något var fel. Dagen efter var jag tvungen att plantera om blomman, för den stank sur mjölk.

Någon gång har det hamnat kräm (avsedd för ansiktet och inte tänderna) på tandborsten också. Den han dock aldrig in i käften innan jag insåg vad jag hade gjort. Hur gör ni när ni är tankspridda?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/tankspridd/

2 kommentarer

  1. Min tankspriddhet resulterar oftast i en massa spring hit och dit och mycket upp och ner igen i trappen! Eller klassas det mer som en effekt till följd av glömska? 😀

      • on februari 5, 2012 at 19:41
      • Svara

      Hmm, det beror nog lite på om det är ett permanent tillstånd! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: