Tur i arv

Jag och älskaren R har gjort en lista över saker vi ska göra, och den består av sådant som vi normalt sett aldrig skulle kunna tänka oss, eller saker som vi inte riktigt förstår hur de kan vara särskilt roliga. På den står bland annat att gå på Solvalla en travkväll, och att gå på en bingohall och spela bingo live. Det finns en bingohall vid Hötorget, och det brukar alltid vara mycket folk med duttpennor där. Jag antar att många av de som går dit är stammisar, och inte har något annat att göra.

För visst kan det vara riktigt kul att spela bingo, det tycker jag också. Men inte en hel dag, och absolut inte i kombination med värdelös TV-underhållning eller dansbandsmusik (ni vet förmodligen vad jag syftar på). Min farmor är någon sorts bingoexpert, hon har vunnit så oerhört mycket saker genom åren, på den tiden hon gick och spelade. Förhoppningsvis har lite av hennes tur gått i arv till mig.

Ett alternativ är ju att spela bingo på nätet, om man inte har en bingohall i närheten. Då kan man dessutom få tillgång till olika bonusar och extraspel. Och även om det inte är ett dugg socialt, så kan det ju vara ett bra tidsfördriv, och det är ju faktiskt väldigt många som älskar bingo. Jag tror att jag personligen föredrar live-varianten, men jag är nog relativt ensam om det, i alla fall i min åldersgrupp. Det återstår att se!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/tur-i-arv/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.