Vattenläcka

I morse när jag fanns det inget vatten i kranen. Nähä… Försökte gnugga gruset ur ögonen så gott det gick och drog en borste genom håret, men det hjälpte ju inte ett dugg. Ser ut som ett penntroll i huvudet på morgnarna. Gick till köket. Mmm, kaffe. Nähä, just ja. Drack upp en halv deciliter mjölk som fanns kvar i kylen. Fortfarande törstig. Försökte mig på havredrycken med chokladsmak. Huu….

Och i stället för att panik och ringa älskaren R, så kollade jag in på Stockholm Vattens hemsida och läste att det är en vattenläcka här i området. Det förklarar både varför det inte var något vatten i kranen, och varför det rann en mindre flod på gatan utanför. Varför blir man törstig på en gång när man vet att det inte finns vatten att dricka? Det går ju inte någon nöd på mig, det finns både havreäckel och en flaska julmust någonstans i skafferiet.

Ett glas vatten

Vid tiotiden rasslade det till i rören, floden utanför var nästan borta, och alla gulklädda män utanför åkte härifrån. Fyllde på katternas vatten och bryggde mig en stor kanna kaffe, för man vet aldrig. Som sagt, efter ytterligare en timme var det borta igen. Det står att det ska vara färdigt under dagen, men det vet man väl inte heller om man kan lita på. Känner mig helt handikappad (på fler sätt, alltså). Dagens i-landsproblem…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/vattenlacka/

2 kommentarer

  • Tofflanfebruari 10, 2012 kl. 15:52
  • Svara

  Man blir verkligen handikappad när vattnet stängs av! Fasen, man kan ju inte ens skita! Jo det kan man, men man vill inte! För finns det inte tillräckligt med ackumulerat vatten i cisternen kan man ju inte spola. Och hur kul är det..? 🙁

   • februari 10, 2012 kl. 15:56
   • Svara

   Hahaha! Inte kul alls! Vattnet verkar funka nu, får se hur länge det håller den här gången! Annars får jag hålla mig. 😕

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.