Vin och annat gott

Sådärja, nu ska jag och bästa M käka middag middag och dricka vin. Och om jag känner honom rätt finns det betydligt mer än vin att tillgå. Jag är ganska dålig på vin, de som är i min prisklass är oftast inte så himla bra. Jag har bakat en chokladkaka som jag har med mig, och så lite annat smått och gott. Det kommer inte att gå någon nöd på oss alls!

Älskaren R kommer dessutom och hämtar mig med bil när kvällen är över, så jag slipper ta mig genom halva stan mitt i natten i kyla och snö. Så himla snällt! Han skulle ut med sina kompisar, men det blev inställt. Och kläder har han inget intresse av, så han skulle ägna sig åt att plugga lite i stället.

Bok, böcker

Vad mer har jag gjort i dag? Städat badrummet, och mig själv. Haft huvudvärk, borde inte den komma i morgon i stället? Klappat katten, han är lika trött och seg som ett gosedjur (förutom när pillret ska i käften, då jävlar är han stark). Påminn mig om att dricka mycket vatten när jag kommer hem, i morgon ska det tränas på gymmet och då vill jag inte vara bakis…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/vin-och-annat-gott/

2 kommentarer

  1. Hoppas du hade en bra kväll med gott vin! Vi drack öl, men i kväll ska jag sprätta upp en av flaskorna med fint Amaronevin som jag fick från fakulteten och grannfakulteten i avtackningspresent! 😀 Har två flaskor till, sen… 😛

      • februari 4, 2012 kl. 12:33
      • Svara

      Det var toppen! Åhh, amaroneviner brukar vara hur goda som helst, och alldeles för dyra för att köpa själv! Hoppas att det smakar bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.