Att vara revisor

Jag har varit så frusen både i dag och i går! Okej, det är 20 grader inne, så det är inte nåt fel. Men så här års när solen ligger så lågt, men ändå värmer väldigt bra, blir det supervarmt i lägenheten. Och jag har väl vant mig. Så vad hände i dag då? Jo, det stormade och kom en jävla massa småhagel, och om vartannat lyste solen och snöade. Vafan.

Älskaren R var i garaget och meckade hela dagen i förrgår, och när han kom hem sent på kvällen hade han glömt en grej där. Så jag följde med honom tillbaka, i utbyte mot en glass. Haha, nom! Han tog den nya Ben & Jerry’s-varianten med äppelpajsmak, men den var inte alls god. Jag tog en gammal favorit, ‘Wich“, som kommit tillbaka i år och som är så god att den krävde ett alldeles eget inlägg tidigare.

Glass från Ben & Jerry's, 'Wich

Jag har som sagt inte gjort något särskilt spännande i går heller. Är just hemkommen från gymmet, och jag lyckades hålla tårarna borta i dag också. Har jag blivit bättre på den där sjuka tippa-kroppen-övningen då? Nej, knappt. Vafan! Ok, det har bara gått en vecka, men jag har ändå gjort den 100 gånger. Liiite bättre borde jag ha blivit. Lära gamla hundar sitta-talesättet gäller inte i gymmet. Nu ska jag äta så mycket jag bara orkar, sen har jag en dejt med min kudde.

Apropå kudde, nu kom jag på vad jag drömde natten till i dag! Att vara revisor innebar att såga en skiva ur varje träd en markägare fällde, för att kunna räkna ut värdet av träden. Inget jävla skrivbordsjobb alltså. Sen var det något om att det kom brun sörja ur öronen när man sov liggande, därför hängde de flesta upp sig vertikalt på en krok på väggen när det var sovdags. Ska inte prova i natt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/att-vara-revisor/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Revisorsarbete i det fria lät ju inte helt fel, men det där med att sova på en krok???? Var får du och dina drömmar allt ifrån?!:D

   • on mars 20, 2012 at 21:24
   • Svara

   Jag vet inte! R och hans pappa sågade ved för ett par veckor sen, kanske därifrån. Men kroken, njaaa… Ingen aning faktiskt!

 2. Skulle absolut undvika att tyda den drömmen – kan aldrig bli bra :).

   • on mars 20, 2012 at 21:58
   • Svara

   Ja, jag låter nog helst bli faktiskt! 😀 Haha!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.