Besök igen!

Jag blir nästan bortskämd med sällskap den här veckan! En till gammal klasskompis från grundskolan, som också var med på återträffen förra månaden, hörde av sig i går och undrade om jag ville träffas! Om jag vill!? Såklart! Vi var i stort sett aldrig med varandra på fritiden, men pratade ganska mycket i skolan. Hon jobbar skift, så ibland händer det att hon är ledig så här mitt i veckan. Och snäll som hon är erbjuder hon sig att komma ända hit, söder om söder, från Bålsta!

Så nu ska jag försöka lotsa hit henne sedan, så blir det fullt ös här i dag. Eller ja, med mina mått mätt kanske! Hur som helst, det ska bli himla kul. Det betyder verkligen mycket när sånt här händer. Det känns liksom som om man fått en vinstlott, och det kanske inte är så himla speciellt för er när någon tar sig tid och bemödar sig att hälsa på, men jag blir verkligen glad.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/besok-igen/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Emeliemars 29, 2012 kl. 14:16
  • Svara

  Jo, det är alltid trevligt när någon vill komma och hälsa på!

   • mars 29, 2012 kl. 16:31
   • Svara

   Haha, ja! Fast en del verkar tycka att det är jobbigt, både att få besök och att åka iväg. Trist!

  • Julia Lemonmars 29, 2012 kl. 14:40
  • Svara

  Lottar ut ett iphone skal! Var gärna med och tävla. 🙂
  Är inte så många som tävlar, så du har väldigt stor chans att vinna!
  Ha en bra dag, kram!
  https://julialemon.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-iphone-skal.html

   • mars 29, 2012 kl. 16:32
   • Svara

   Tack, har skal redan! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.