Bingolotto

Jag har aldrig köpt en bingolott. Mina föräldrar brukade köpa då och då, på den gamla goda tiden när jag fortfarande var liten och bodde hemma. Första gången de spelade vann de ett ganska stort presentkort på mat, sen fortsatte de och vann aldrig något mer. Tror inte att de har spelat sedan Loket-tiden. Men det verkar som om många ungdomar har fortsatt med Bingolotto-traditionen, för jag hör titt som tätt folk i min ålder, och yngre, som spelar.

Många föräldrar ledsnade väl när deras ungar som var involverade i sportsammanhang tvingades sälja skiten, och de stödköpte en massa lotter bara för att ungarna skulle slippa jobba. Jag har alltid irriterat mig på programledarna, underhållningen (om den ens kan kallas det) och att det är så mycket utfyllnad. Nu var det nog tio år sedan jag såg det, så jag har väl ingen aning egentligen. Men kan någon tala om för mig, vari ligger tjusningen? Varför är, eller var, det så bra?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/bingolotto/

2 kommentarer

  • Anna Mariamars 18, 2012 kl. 22:17
  • Svara

  En av mina första bingolotter som jag köpte – det var för 25 år sedan – vann jag 1000:- presentkort på Guldfynd. Skitglad! Köpte mig en guldring. Spelade några gånger på den tiden när barnen sov och det var idétorka. Annars får det vara med spelande för mig, de få gånger jag gjort det är det oftast nitlott, så varför ödsla tid eller pengar på det.

   • mars 18, 2012 kl. 22:28
   • Svara

   Kul! Det verkar som om lotterna har blivit alldeles för dyra för många nu, och underhållningen är väl inte i samma klass som på den tiden heller. Jag har aldrig vunnit mer än 75:- på en trisslott, och aldrig på något annat, så det känns inte som någon idé för mig heller!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.