Dålig kväll och dag, bättre nu

Det var en dålig kväll i går. Däckade i soffan efter middagen, och orkade knappt lyfta ett finger. Till slut kom jag iväg till sängen vid tiotiden. Älskaren R låg och strök mig över håret en stund, tills han själv somnade och hans arm blev 50 kilo tung. Då blev jag irriterad och körde ut honom. Alltså, visst får han sova, men inte när TVn är på, och inte PÅ mig. Somnade hyfsat snabbt sen i alla fall.

Vaknade väldigt trasig också, men med katt ingosad under täcket. Himla mysig grej! Ägnade större delen av förmiddagen åt att försöka komma i någon sorts form (alltså värktablett, dusch, en massa smink så jag ser normal ut, värktablett, stretching, värktablett, ligga ner). R var ute och sprang en mil i det härliga vädret*, och vi är precis på väg till dagens planer. Rs herrklubbmöte är inställt, så jag, R och bästa M ska ut på stan. Lite shopping, mat och så besök på ett museum.

snö, april, snöstorm, slask. Vintervädret är bra!

Har varit hemma precis hela veckan, med undantag för ett läkarbesök och en intervju, så jag bara måste ut. Ugghh! Det snöar liksom sidledes! Och eftersom jag tar rullstolen i dag kommer all snö att hamna i mitt knä! Njae, skönt kanske det inte blir, men trevligt i alla fall. Såg en heltråkig ensam hemmahelg framför mig tills alldeles nyss, så jag är faktiskt ganska glad att Rs planer blev inställd. Hehehe!

* Ironi, hatar snö


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/dalig-kvall-dalig-dag/

2 kommentarer

 1. Underbart att du är så tydligt med vad som är ironi! 😉

  Kram pårej och hoppas att din helg blev bättre än förväntat!

   • on mars 31, 2012 at 19:35
   • Svara

   Ja, man kan aldrig ta för givet att folk fattar…! Kram och hoppas du mår bättre! Min helg blir bra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: