Dåligt ansikte utåt

Stackars, stackars Gunilla Persson.* Hon känner sig påhoppad och kränkt, för att programledarna i Rix Morronzoo enligt Gunillas agent ska ha kallat henne ”vedervärdig människa” och ”subba”. Det gällde radioinslaget ”Hissa och dissa”, där en av programledarna. Titti Schultz, dissade Alzheimerfondens val av talesperson: Gunilla Persson. Ja jävlar, det vill jag också dissa. Hur sjutton tänkte de då? Har de ingen koll på omvärlden, vem människan är eller vad hon har gjort? Bara för att man är Hollywoodfru och har en gammal mamma man bryr sig om betyder inte det att man är lämplig kandidat…

Om de visste att hon polisanmälde sin mammas utländska vårdare för att ha slagit henne, fast hon bara hittat på det för att slippa betala ut lön, eller hur hon beter sig med sin dotter på alla castings, då kanske Alzheimerfonden hade sett över sitt val. Det roliga är ju att Gunilla har en stark kristen tro, och en övertygelse om vad som är rätt och fel, och dessutom inte har förstått mycket av kritiken mot henne. Hon har helt enkelt inte alla ponnys i hagen.

Dåligt ansikte utåt

Hur som, nu är Gunilla förtvivlad och påstår att programledarens kritik mot henne drabbar de äldre, eftersom mindre pengar kommer in till Alzheimerfonden. Öh? Jag tror helt ärligt att det inte finns en enda människa som ger pengar dit bara för att Gunilla Persson är talesperson. Snarare tvärtom, att folk som tidigare gett pengar byter organisation… Påståendet gällande att de använt ordet ”subba” om henne i radio är helt fel, säger Titti.
-”Det är olyckligt att hon väljer att felcitera oss”. Och med tanke på hur Gunilla valt att se saker tidigare, så tror jag inte ett dugg på henne nu heller.

* Ironi

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/daligt-ansikte-utat/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamars 21, 2012 kl. 16:32
  • Svara

  Den människan är väl ett dåligt ansikte utåt för det mesta här i världen!

   • mars 21, 2012 kl. 16:42
   • Svara

   Hahaha, ja!

  • Tofflanmars 21, 2012 kl. 19:33
  • Svara

  Men hur i h-e kan man välja henne att vara fondens ansikte utåt? Fattar inget…

   • mars 21, 2012 kl. 19:38
   • Svara

   Någon som drabbats av alzheimers, höhö…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.