Datorproblem

Åhh vad arg och irriterad jag är! Min dator håller på att strula och har gått i tusen bitar. Det kommer en massa systemfelmeddelanden, critical hard drive error och annat som skrämmer mig – för jag kan ingenting om sånt här! Det enda jag hade som var viktigt på datorn var ett fåtal bilder som inte redan fanns på annat ställe också, och min blogg (som ligger på ett webbhotell), och om jag visste hur jag ska gå tillväga utan att förlora något så skulle jag spara allt sånt på en extern hårddisk och rensa resten. Och nu hittar jag inte ens en enda av bilderna, eller ens kommer in i hårddisken. Älskaren R säger att disken är helt paj, och att jag lika gärna kan köpa en ny dator.

Vi gick förbi en affär som säljer datorer i helgen, och jag dreglade över en liten grön laptop. Slår vad om att min dator kände på sig det och slog bakut… Hur som helst, alla program verkar mer eller mindre väck eller trasiga, det kommer upp ungefär 30 popups om systemfel och att hårddisken är paj, inget ram-minne eller minne överhuvudtaget, och jag sliter mitt hår. Har kört genom virusprogrammet, men det visade inget som inte borde vara där. Vafaaan.

Så ja, jag vet inte vad jag ska göra. Den här burken fyller två år i maj, så särskilt gammal är den ju inte. Är det något jag verkligen inte klarar mig utan på dagarna så är det ju datorn. Visst, jag kan blogga och maila via telefonen, men det blir väldigt jobbigt i längden. Jag hittar inte ens en webbläsare så jag kommer ut på nätet på burken, och det kommer upp miljarder pop-ups hela tiden. Den stängs med jämna mellanrum också. Nä, fan vad irriterande. En till utgift jag inte behöver, skit också. Ok. Börjar ställa in mig på att köpa ny dator. Vad ska jag ha?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/datorproblem/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmars 19, 2012 kl. 20:26
  • Svara

  Å så irriterande! Men det verkar som om R har rätt, trots att din dator bara är två år… Ett tips är att höra med min vän Jerry – länk på min sida. Han jobbar med IT och kanske kan ge dig råd!

  Sympatikram!

   • mars 19, 2012 kl. 20:30
   • Svara

   Tack, samt fan! 😀 Han håller på att kontrollera hårddisken nu – det tar två timmar! Tålamod? Nix!

  • Christinamars 20, 2012 kl. 07:55
  • Svara

  Hoppas det gick bra…..fast du har ju inte skrivit något efter det här inlägget så……

   • mars 20, 2012 kl. 09:04
   • Svara

   Den är kaputt! Det blir en ny. 🙁 Men jag verkar finnas i cyberspace så jag tänker minsann inte hålla käften ändå! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.