Det händer saker

I dag har jag saker på schemat! Måste in till stan och träffa sjukgymnasten i eftermiddag. Det kändes bättre framåt kvällen i går, och hittills i dag också. Hoppas verkligen att det var en högst tillfällig grej som hände förra veckan, och jag kommer tillbaka till ”normalt dåligt” nu. Dessutom ska jag försöka leta reda på en present till en härlig tjej i släkten som har fyllt tonåring, och som ska firas nästa helg. Känner mig dessutom himla piffig i dag faktiskt. Synd bara att det är så kallt!

Bakade lite pepparkaksmuffins tillsammans med älskaren R i går kväll – eller snarare: Jag sa åt honom vad han skulle göra, och han gjorde det. Mycket bra lagarbete, och goda blev de! Tänker äta en efter frukost också, faktiskt. Bara för att jag kan. Jag brukar inte äta frukost på en gång när jag går upp, utan håller mig till kaffe och ett glas juice ett par timmar först. Och med tanke på att jag kliver upp runt halvnio så blir det nästan brunch när jag käkar. Och då får man äta efterrätt, så det så.

Det händer saker

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/det-hander-saker/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmars 8, 2012 kl. 11:27
  • Svara

  Hit mä kakera.. jag menar muffarna!!!! GOFFA GOFFA!

   • mars 8, 2012 kl. 11:35
   • Svara

   Hahaha! Du ska ju vinna egna, så du behöver inte mina! 🙂

    • Tofflanmars 8, 2012 kl. 19:38
    • Svara

    Jamen den där jädra systern norr om stan har lagt sig i tävlingen och försöker sno mig på vinsten! 🙁

     • mars 8, 2012 kl. 19:45
     • Svara

     Om du inte vinner några kakor, då kanske…

  • Emeliemars 8, 2012 kl. 12:15
  • Svara

  helt rätt! när jag jobbade var min gräns att inte äta godis innan 12 men nu är det ofta lite fika innan. Idag har jag t o m varit ute ”på stan” mellan 10 och 11.30 och måste man ju absolut få lite fika när man kommer hem.

   • mars 8, 2012 kl. 13:25
   • Svara

   Ja, det tycker jag! Så länge det är lagom mycket och balanserat i övrigt är det inga problem med en kaka då och då! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.