En bra helg

Helgen går så himla fort. Livet är så mycket bättre då, när man har människor runt sig nästan hela tiden. Jag saknar verkligen några av mina gamla kollegor, både ifrån där jag arbetstränade, och där jag jobbade senast. Även om man inte umgås med dem privat, så är det skönt att träffa dem varje dag. De flesta, i alla fall. Har inte haft så många dåliga kollegor. En äldre kvinna som kallade mig nazist bakom min rygg för att jag sa åt henne att göra något vettigt, men det var i alla fall inte min arbetsinsats som hade brister då.

Det händer lite i veckan i alla fall. I morgon bitti ska jag på intervju för färdtjänsten, och på onsdag ska jag till läkaren på rehab. På torsdagkväll blir det eventuellt en examenskonsert, om allt känns bra. Inte min egen, den gjorde jag för tio år sedan. Men det kan vara kul att lyssna och eventuellt träffa gamla vänner. Och så ska jag träffa min gamla klasskamrat från grundskolan, förmodligen på tisdag. Sen blir det självklart tre träningspass under veckan.

Motion. Bra helg

Vi har tagit oss hem nu, och jag har försökt packa upp allt. Men jag orkar inte, trots att det bara är lite kläder och sånt. Det får ske i morgon eftermiddag. Har haft väldigt ont i dag, dels på grund av trötthet och dels för att jag inte är van att ligga i den där sängen. Tog en tupplur på eftermiddagen som gjorde saken lite bättre, men jag är inte direkt i toppform. Axeln bultar som om den är på väg att lossna också. Jag kräver bättring. Nu.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/en-bra-helg/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. svar: tack för tipset 🙂 Jag har reggat mig där nu.

   • mars 25, 2012 kl. 21:43
   • Svara

   Hoppas att det går bra!

 2. Tack för tipset 🙂

   • mars 25, 2012 kl. 22:15
   • Svara

   Lycka till!

 3. Klart du ska ha bättring!!! Och färdtjänst. Hoppas smärtelände viker hädan, annars skickar jag ett ont Toffelöga till plågan din! 👿

   • mars 25, 2012 kl. 22:13
   • Svara

   Tack! Det onda toffelögat, det låter farligt!

 4. Tack för tipset om mer besökare, skall kika in sidan 🙂

   • mars 25, 2012 kl. 22:58
   • Svara

   Vassego’! Hoppas det går bra, jag tycker att den är toppen!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.