Fejkbränna

Jag slog till på en brun utan sol-kräm, äntligen, för jag behöver en fejkbränna för att inte se så död ut. Acos variant blev det, för den kostade under hundringen och är en sån där man ska smörja varje dag med för att få resultat. Och så hade den fått bäst i test på Smartson, om det nu betyder något. Så nu är det bara att vänta och se, och hoppas att jag inte blir orange. Jag gjorde ett försök redan i går kväll, för att kolla hur det blev. Trist om man är flammig och kycklingliknande när man ska vara fin…

Fejkbränna med Brun utan sol Aco från Apoteket

Och lite brunare blev jag allt redan efter en smörjning! Älskaren R märkte ingenting, men å andra sidan ser han inte någon skillnad om jag lägger på en massa smink eller byter ögonfärg heller. Är faktskt inte ett dugg orange, så jag ska prova i morgon eller på fredag igen och se hur det blir. Det står att man ska smörja varje dag tills man har uppnått önskad nyans, och sen var tredje dag. Eh, jag vill vara lite lätt solkysst, inte se ut som en levande fejkbränna.

R skulle behöva lite brun utan sol på magen, så att rutorna syns bättre. Även på sommaren är hans mage så blek, att den nästan är genomskinlig! Inte för att han är någon soldyrkare, men han blir brun på andra kroppsdelar. Bara inte på magen. Min mage är typ det enda som får färg, konstigt nog. Lite synd, för hur ofta visar jag den, förutom på lantstället, eller när jag går hemma och skrotar halvnaken? Fast nu när jag tänker på det, kanske jag visar den för halva kvarteret… Ja ja, skit samma.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/fejkbranna/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: