Fly landet

Jag skulle så gärna vilja åka iväg till värmen en vecka. Bara slappa, sola, bada och äta gott. Ladda batterierna, fundera över vardagen, se något annat än hemmets fyra väggar. Jag är inte överförtjust i solresor överlag, för jag vill hellre se och upptäcka, men nu skulle det bara kännas så himla rätt. Självklart har jag inte råd, men jag tänker drömma ändå.

Är så less och trött på allt. Trött på kyla, Sverige, tristess och att se samma sak dag ut och dag in. Blä. Alltid ont, alltid trött, ofta irriterad. Vet inte hur jag ska mig vidare, utvecklas eller förändra livet heller. Vet du?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/fly-landet/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamars 16, 2012 kl. 10:57
  • Svara

  Jag skulle kunna ge dig hur många ’goda’ och välmenande råd som helst…..men skulle dom hjälpa? Troligen skulle du tycka att jag är snäll men inte skulle det hjälpa dig särkilt mycket, eller hur? Trist att det inte finns några bra standardlösningar att bara plocka fram sådär i ett nafs. Men jag håller och hejar på dig och skicker med ett Mega-Ynk! för att du alltid måste ha så jämrans ont.
  (…och vi vet ju båda två att det alltid vänder till slut…)

   • mars 16, 2012 kl. 11:09
   • Svara

   Tack. Ja, jag skulle tycka att du var snäll, men jag försöker alltid ta till mig av goda råd. De har förmodligen funkat för någon, och jag testar allt! Just nu står allting bara helt still, och det är såååå tråååkigt!

  • Tofflanmars 16, 2012 kl. 11:48
  • Svara

  Fortsätt jobba med bloggen, se den som lite av ditt jobb. Förhoppningsvis kan du få uppdrag via den. Lägg upp ditt CV, kan vara bra.

  Försök få lite luft varje dag. Mitt första arbetslösa år skrev jag varje dag en lista på sex aktiviteter som jag var tvungen att göra (stort som smått). Rutiner är viktiga – även om du vill ha förändring!

  Äh, jag vet inte om det här var till nån hjälp…

  Jag vill också kunna resa, men Anna och jag förflyttar oss i alla fall några mil inom Sveriges gränser i slutet av april. Alltid något… 🙁

  Kram kan du få också!

   • mars 16, 2012 kl. 12:03
   • Svara

   Mjo, blogga ska jag göra. Ska försöka knåpa ihop en lista, tack och kram!

  • Christinamars 16, 2012 kl. 11:57
  • Svara

  Här kommer ett – vet inte om det kan kallas råd – men ett trix jag själ använder när svarthålet börja bli djupt.
  Jag sätter mig helt enkelt ner och tvingar mig att tänka på allt bra som finns i mitt liv. För det finns det! även om man kan ha mer av det och att en del liksom fattas. För mig funkar det – om jag är tillräckligt envis! En slags KBT med mig själv kanske man kan kalla det, eller….?

   • mars 16, 2012 kl. 12:05
   • Svara

   Ja, kanske det! Det finns en massa bra saker, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det som saknas! Jag får helt enkelt fundera vidare. Tack!

  • Anna Mariamars 16, 2012 kl. 17:03
  • Svara

  Ja, kära du – ”dipparna” är inte roliga och jag har inte så många råd att ge dig. Är ju inte den mest uppåt själv precis, men vi är ju några stycken och jag brukar tänka att jag har någon slags gemenskap i det. Har märkt att jag tar kontakt med andra människor på ett helt annat sätt än tidigare, t ex på bussen, sjukgymnastiken o s v, vilket hjälper. När jag var i karriären såg jag bara mig själv. Jag skriver också mycket vid sidan om min blogg – framför allt om mitt förflutna.
  Smärta är ju alltid svår att bära, men jag är säker på att du är den bästa på att ta hand om den. Jag försöker också att njuta av stillheten och tycka om att vara med mig själv. Innan vi vet ordet av så kan vi vara i hetluften igen.
  Vill att du ska veta att du hjälper mig genom att dela med dig på din blogg, hoppas du fortsätter med det.

   • mars 16, 2012 kl. 18:22
   • Svara

   Tack för fina ord! Jag ska absolut skriva vidare, och jag har egentligen ingenting emot att vara ensam. Bara jag har något att göra, liksom. 🙂

  • catdogsmars 16, 2012 kl. 21:05
  • Svara

  Om du hade hund Klara!
  Skulle du ha fullt upp varje dag.
  Ut och promenera i ur och skur, träffa
  andra hundägare, gå på kurser, träna hunden,
  klippa klor, bada, trimma, borsta, shoppa hundprylar,tuggben,halsband koppel, kläder, mm.
  Håller effektivt demonerna på avstånd! 🙂

   • mars 16, 2012 kl. 22:06
   • Svara

   Ja, jag önskar så gärna att jag orkade! En vacker dag så! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.