Förbereder städning

Men oj, vilken överraskning – det är tomt på schemat i dag! Tisdagar och torsdagar i ett par veckor framöver ska jag träna med sjukgymnasten, och det blir en helt stört tidigt morgon i morgon. Ynk. Det betyder också att det inte blir något besök på gymmet i dag. Vi ska börja träna nästan enbart excentriskt, och alla som har provat känner till träningsvärken som kommer efteråt. Excentrisk träning innebär ungefär att i stället för fokusera på själva lyftet, eller det explosiva, så har man tyngre vikter och håller emot på tillbakavägen i stället.

Jag tror att jag ska försöka laga någon ny maträtt i dag också. Jag brukar göra det ganska ofta, bara för att prova och få lite variation. Jag ska gräva ner mig i en kokbok en stund sedan och bläddra runt lite. Jag gillar kokböcker. Det är sällan jag följer något recept, men de är bra inspiration – och bra tidsfördriv. Jag gillar mat-TV också.

TV

Nu tänker jag fylla förmiddagen med att tvätta, bädda rent och försöka plocka upp lite saker här och var så att älskaren R kan dammsuga i kväll. Har man två luddskallar blir det dammigt och hårigt överallt, hela tiden. Det är nog det enda jobbiga med att ha katt, faktiskt. Och nej, nakenkatter är inte ett alternativ för mig. De är säkert snälla och trevliga, men jag vill inte gosa med något som är skitfult. Oavsett art eller ras…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/forbereder-stadning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: