Fula tofflor och bra apotek

Skönt att det är plusgrader äntligen, och ljust! Det var faktiskt inte det enda positiva med förmiddagens aktiviteter. Vi provade lite nya övningar, och jag var så stel och öm att precis allt var en stor kamp. Själva styrkeövningarna är inte det största problemet, det är att ligga på en matta, att resa sig upp, böja sig eller stå statiskt på ett icke-normalt sätt. Hur som helst, det var riktigt kul hela timmen! Tack sjukgymnast, för att du hade köpt ett par foppatofflor, och för att du är så lätt att skämta med och om! Världens fulaste tofflor.

I den långsamma hissen på väg upp var det en dam längst in som skulle av först, och hon var jätteorolig över att hon inte skulle komma ur – fastän vi bara var 4 personer där inne.
-”Jaha, jag är längst in och jag som ska ut först! Men hur ska det här gå?
Ja, men om du ställer dig mot väggen så att folk kan gå förbi när de kommer in, så kanske du inte hade behövt oroa dig? Bara en tanke, sådär…

Hittade en burk D-vitamin också. Efter att ha besökt tre sorters apotek och en hälsokost hittade jag rätt sort till okej pris på Boots. Helt klart bästa Apoteket, alla kategorier. De andra hade bara en tiondel så stark dos, och hälsokostens kostade 50% mer, såklart. Nu ska jag bara komma ihåg att äta dem också, så får vi se om det blir någon ändring framöver.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/fula-tofflor-och-bra-apotek/

2 kommentarer

  • Tofflanmars 13, 2012 kl. 21:17
  • Svara

  Ja det finns en toffla som är ful – foppatofflan! Den andra är skit-snigg! 😀

   • mars 13, 2012 kl. 21:23
   • Svara

   När jag tänker efter finns det faktiskt ganska många fula tofflor… Men du är undantaget som bekräftar regeln!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.