Häng med favoriterna

Planerna gick som sagt helt åt skogen i går, men det blev hyfsat bra ändå! Åkte med älskaren R och bästa M till stan. De rullade omkring mig, och vi hann med både fika och shopping (fönstershopping för min del). De har himla kul grejer på Pub, kolla den här snygga klädnypan!

Häng med favoriterna

Snöstormen övergick faktiskt i strålande sol på eftermiddagen, men det var riktigt kallt. Särskilt kallt blir det när man sitter i rullstolen hela dagen, och träsmak i röven hör självklart till. R köpte äntligen en ny hårtrimmer, hans gamla gav upp för ett tag sedan, så han börjar se ut som Bobby Ewing nu. Han ville sponsra mig med en sån där keps med propeller, så vi tog en sväng in på Buttericks. Vi hittade ingen, men vad sägs om den här snygga gröna hatten (som ser mer gul ut i ljuset)?

Häng med favoriterna

Vi hann inte med något museum i dag, så det spar vi till i morgon. Efteråt åkte vi alla hem till mig, för att käka och hänga. Jag svängde ihop hamburgare (självklart inte färdiga masonitliknande grejer) med bacon, ost, tigersås och en massa goda grönsaker. Har precis avslutat middagen, så nu blir det häng. ”Little Britain” eller eventuellt en film står på schemat, självklart med lördagsgodis. Sitter mellan två snygga killar och har det riktigt bra! R vägrar vara med på bild, undrar om det någonsin går att övertala honom…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/hang-med-favoriterna/

2 kommentarer

    • Christinamars 31, 2012 kl. 20:13
    • Svara

    Mycket snygg smula och allt klär ju en skönhet! 🙂

      • mars 31, 2012 kl. 21:59
      • Svara

      Men åh 😉 tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.