Hotellfrukost

Finns det något bättre än hotellfrukost? De gånger jag har bott på hotell brukar frukostbuffén vara den absolut största behållningen. I alla fall om det är i Sverige, eller något internationellt hotell utomlands. Jag är oftast hungrig som en varg på morgnar, och skulle lätt kunna sätta i mig en häst (om någon fanns tillgänglig). Olika sorters frukt, pålägg, ägg och bacon, våfflor eller pannkakor… Jag dreglar nästan bara jag tänker på det!

Hotellfrukost, melon, bacon och ägg

När jag var i Paris förra året var frukostbuffén extremt fransk. Stenhårda baguetter, sylt, kaffe och så syrlig yoghurt (som jag avskyr) med chokladpuffar. Mot slutet av veckan orkade jag knappt sitta och gnaga och tugga i mig de där baguetterna, så jag startade dagen med bara chokladpuffar (utan mjölk, alltså) och kaffe. Man tar seden dit man kommer…

Hur som helst, jag längtar verkligen efter att käka en ordentlig frukostbuffé! Att gå ut och käka brunch är inte riktigt samma grej, när de oftast börjar serveras mitt på dagen. Fast det går bra också… Överväger ibland att köpa in mig på en frukost på något hotell bara för att lyxa till det. Men vart ska man gå, vilket har bäst frukost, och ger mest GPK*?

* Gott Per Krona

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/hotellfrukost/

2 kommentarer

  • martinamars 12, 2012 kl. 18:14
  • Svara

  sv; ja, visst gör det! 🙂

   • mars 12, 2012 kl. 18:51
   • Svara

   Faktiskt riktigt bra!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.