Inredningsspan

Gick en sväng på Åhléns förra veckan och kollade efter ett par små förvaringsboxar för allt tingeltangel och smink och sånt. Hittade ett par som var helt perfekta och dessutom bara kostade 30 spänn. Passade på att kika lite i avdelningen för heminredning, och såg på håll ett snyggt, grönt (så klart) ljus. Gick närmare och kikade, och upptäckte att det satt i en bur. Öh, ok. Varför?

Såg de här roliga brandsläckarna också. Visst är de himla tjusiga och så, men hur många har dem egentligen framme så att de syns? Jag skulle bara tycka att den var i vägen, även om man har den hängande på väggen. Min står alldeles utmärkt på sin plats i garderoben, lättillgänglig i hallen. Och min kostade definitivt inte 1295 spänn, som de här gör…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/inredningsspan/

2 kommentarer

 1. Ljus i bur = konstigt!

  Anna köpte en brandsläckare som såg antik ut. Men den är helt ny. Och inte als så dyr som dem du har fotat…

   • on mars 4, 2012 at 19:48
   • Svara

   Men antikt låter ju coolt! Ibland verkar det som om man ska bo på 250 kvadratmeter för att få plats med allt pynt man ”måste” ha. Jag har då ingen plats för burar till mina ljus…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: