Installerad och klar

Ny dator hämtad och installerad! Det var inte så svårt som jag trodde, och instruktionshäftet slog verkligen an rätt ton för mig! Kolla vad bra!

 1. Packa upp datorn
 2. Sätt i batteriet
 3. Anslut nätström
 4. Starta datorn och följ instruktionerna på skärmen.

Perfekt nivå. Allt var redan klart när jag satte på den, inga CD-skivor för att installera Windows eller annat mög. Den gjorde några uppdateringar, jag fyllde i lite inställningar, och sen var det klart! Fantastiskt. Sedan återstod bara det i stort sett ändlösa arbetet med att leta reda på alla sidor jag hade bokmärkta, hämta program och allt annat irriterande. Bank-ID, Spotify, iTunes… Till slut var jag i alla fall hyfsat installerad.

Det gick ändå flera mil över förväntan, och jag behövde inte ringa någon för att be om hjälp, eller skälla på någon för att det inte funkar heller! Resten, med alla program, får ske lite då och då framöver. Det enda jag inte har fattat är hur jag ska få igång webbkameran, förutom i Skype. Stora problem, haha, som om jag har använt en sådan på åratal? Nej. Åh, lycka. Min vardag är återställd!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/installerad-och-klar/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamars 21, 2012 kl. 21:09
  • Svara

  Det är tydligen inte bara tekniken som går framåt….
  Det är säkert någons fru som har fixat det där…nä, nu var jag dum…det är säkert en kvinna som är ansvarig för det där! 🙂
  Åh, så bra att det gick så fort och bra! Nu är vi många som har fått till livet rätt bra och ju fler the merrier blir världen!…och så har ju vädret varit underbart också! Din förtjänst! 🙂

   • mars 21, 2012 kl. 21:30
   • Svara

   Hahaha! Ja, eller vem som helst utan något som helst intresse för teknik eller datorer! Jag siktar på att ha likadant väder i morgon. 🙂

  • Anna Mariamars 21, 2012 kl. 22:33
  • Svara

  Ett stort GRATTIS till ditt nyförvärv. Blir så sugen på ett nyinköp själv. Min dator är så j-vla trög. Ska invänta ny nätuppkoppling som jag får 1 april. Går det lika trögt då, så kan det tänkas att jag botanisera lite i datorvärlden för att se om jag kan komma över något som är anpassat till min plånbok. Titta kostar ju inget. Lycka till!

   • mars 21, 2012 kl. 22:40
   • Svara

   Tack! Det var egentligen inget fel på min gamla (förutom att hårddisken brann upp), så det känns väldigt lyxigt faktiskt! Usch, inget vidare med långsam dator, hoppas att det löser sig!

  • Tofflanmars 22, 2012 kl. 22:03
  • Svara

  Härligt! Hoppas du får många bra stunder med din nya polare!

   • mars 22, 2012 kl. 22:06
   • Svara

   Vi har det så mysigt så! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.