Intervjudags

Huu, tidig morgon igen. Inte frivilligt den här gången. Har varit uppe ett bra tag redan, och är på väg till stadsdelskontoret nu – det är äntligen dags för intervjun för färdtjänst. Jag undrar hur lång tid det tar för dem att besluta något sen, och vad de baserar beslutet på. Chefen där jag arbetstränade senast sa att det hade varit flera där tidigare som fått färdtjänst beviljat för mycket mindre, men jag tänker ändå inte hoppas.

Ung, piffig och självsäker är inte bra i ett sånt läge. Folk är ju som sagt inte särskilt medvetna om sina undermedvetna reaktioner på det de ser och upplever. Så jag tänker inte piffa till mig för att se normal ut, utan vara ungefär lika miserabel som jag känner mig. Alla papper, beslut och foton är nedpackade och dubbelkollade.

Sen ska jag packa upp kläderna från lantstället och tvätta litegrann. Kanske städa badrummet om jag orkar. Förhoppningsvis blir det schysst väder i dag också, i så fall ska jag sitta ute på balkongen och löka en stund. Har jag tur blir det ett träningspass i kväll också! Jag hoppas det.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/intervjudags/

2 kommentarer

  1. Önskar dig allt lycka! Du är kanske klar med intervjun nu, men hoppas beslutet blir till din fördel. Kram

      • on mars 26, 2012 at 11:05
      • Svara

      Tack! Det kändes väldigt bra, så förhoppningsvis blir beslutet bra också!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: