Jo, kunden köpte faktiskt det

Aftonbladet rapporterar om en kund som skickat in en bild på ett kvitto från en Ica-butik i Gävle, där det står: “Bajskorv 39,00:-“. De skriver att det är osmakligt, och att kunden även hade köpt majskolvar, som om det vore de som hade fel kvittotext. Det är bara det att Ica sålde en barnbok på rean, som heter just “Bajskorv“, och som kostar 39 spänn. Kunden som har skickat in bilden håller för en stor del av kvittot så att man inte ser resten heller.

Kvitto

Så visst, lite kul är det om man inte känner till hela historien. Men Aftonbladet skriver om händelsen som om det vore en felskrivning, och efterlyser samtidigt fler felaktigheter. Jag vet inte varför, men det irriterar mig. Dels att de inte har koll, och dels att personen som skickat in bilden försöker att luras och vara rolig, men inte ens visar upp resten av kvittot (där majskolvarna helt säkert står med, om personen ens köpte några).


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/jo-kunden-kopte-faktiskt-det/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.