Kalas och bacon

Äntligen helg! Det betyder att jag får låna älskaren R åtminstone en hel dag, och så blir det kalas. Ska till kusinen och fira hennes härliga nyblivna tonåring i eftermiddag, det ska bli kul! Men innan dess blir det en tur till gymmet för det sablans träningsprogrammet. Jag skulle uppskatta lite variation, men jag kommer att köra stenhårt på det här tills någon, läs sjukgymnasten, säger annorlunda. Efter kalaset är kvällen öppen, så vi planerar att åka till stan efteråt.

Gårdagkvällen blev inte så himla häftig. Skulle ha träffat ett par vänner på after work, men det blev inställt. Skippade middagen och stötte på en påse chips i stället, som gjorde oss sällskap i soffan. Mer tidsfördriv, liksom. Målade naglarna gröna. Nu ligger det ägg och bacon på min frukosttallrik, och det känns som om jag borde skynda mig på. Men det är så gott, så jag vill bara sitta här och njuta av maten en stund!

Ägg

Förresten, har jag sagt att min ena katt heter Bacon? Jajamen. Och apropå bacon, det finns många oväntade saker med baconsmak. Majonnäs (Baconnaise), godisklubbor, choklad, och till och med doftljus med bacondoft. Bacon är gudomligt, och jag skiter fullständigt om jag dör i förtid av att äta det ibland.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/kalas-och-bacon/

2 kommentarer

  1. Tycker också att det är väldigt mumsigt, doften gör mig hungrig men klubbor, choklad och doftljus? 🙂

      • on mars 17, 2012 at 09:25
      • Svara

      Ja, jag vet inte heller. Glass finns också. Himla gott som det är, så jag nöjer mig också med originalet! 🙂

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.