Kalla fingrar på varm mage

Njae, sjukgymnasten hade ingen vidare värst bra lösning på det akuta problemet. Jag tänker ta det riktigt lugnt i helgen, bara promenera och vila. Jag och R sitter i bilen på väg till lantstället nu, vi har inte varit där sedan i oktober. Det är ju bara en sommarstuga, så någon värme att tala finns det inte vintertid. Å andra sidan kan jag misstänka att de snälla grannarna (Rs föräldrar) har skruvat på elementen i stugan i förväg, så att det redan är någorlunda skönt där inne. Annars får jag värma mina kalla fingrar på någons mage.

Termometer kallt

Sist vi var där var det bara 12 grader i sovrummet när jag vaknade på morgonen. Det var ganska varmt på kvällen, men kåken läcker värme som ett såll. Jag hade en elektrisk värmedyna i sängen, så jag frös inte ett dugg när jag sov. Men jag vägrade gå upp! Rs mage är faktiskt i det närmaste perfekt att värma sina stackars kalla fingrar på.

Jag var hos frisören i dag också, den där kalufsen har inte blivit klippt sedan dagen före nyårsafton. Det var verkligen dags, jag såg helt förskräcklig ut! På morgnarna står det åt alla håll (jag brukar skylla på katten), och det går inte att göra sig så särskilt snygg när det är för långt för att vara en kort frisyr. Ändå är det väldigt ovant när man precis är nyklippt, varje gång. Konstigt. Skulle behöva tona det, kanske. Har inte gjort det på evigheter, och det finns ett par grå…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/kalla-fingrar-pa-varm-mage/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag börjar få det där de grå tinningarnas charm! Charm – jo pyttsa! Och alldeles vita ögonbrynshår åker det med i plockningen – dom syns inte men dom känns! Jag ska nog ändå inte klaga för det övriga håret ser rätt ungdomligt ut. Jag åldras liksom lite här och där – inte ett dugg jämnt över alltså.Fast det stämmer bra med min person i övrigt – är absolut inte ‘linjär’ någonstans!

   • on mars 3, 2012 at 09:16
   • Svara

   Haha, det låter ganska charmigt faktiskt! Lite oväntat, sådär. Är du en sån där som det är helt omöjligt att gissa sig till åldern på, om man bara ser dig?

 2. Kanske…om man kisar så man inte ser allt rysch och pysch i ansiktet. 🙂 Men om jag ska vara ärlig så tror jag min kropp, i påklätt tillstånd alltså, ser rätt ungdomlig ut! Man får vara glad för det lilla i min ålder! 🙂 (oj så mycket glada gubbar det blev den här gången)

   • on mars 3, 2012 at 15:49
   • Svara

   Haha, om man kisar! Man får ha hur många glada gubbar man vill, och stolt över att man är snygg också! 😀

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.