Klappar djur

Vi såg en del roliga saker på promenaden i går. Först, åsnan som heter Boss. Den hördes på långt håll, för den såg att vi närmade oss med stora svarta faran (hunden). Ogillas skarpt. Men den ser så sjukt fluffig och mjuk ut, särskilt på öronen! Skulle gärna vilja klappa, men tydligen blir den riktigt arg när man gör det.

Boss har sällskap av hästen Tor, som ser ut som en tunna. Han är skitfet. Men ganska gullig, när han rultar fram i hagen. Den är dessutom klappbar och riktigt trevlig. Men jag vågar inte gå in i hagen, haha! Jag skulle verkligen vilja prova att rida i sommar. Kanske inte på Tor, men någon mindre, snäll variant. Jag har ingen aning om hur man gör, eller om det funkar för ryggen, men jag vill ändå prova!


Slutligen såg jag årets första stora skalbagge! Fjärilar, spindlar och bin verkar vara igång, så varför inte skalisarna? Den verkade ganska nykläckt, och kröp fram på vägen. Den verkade inte särskilt förtjust i att jag klappade den, konstigt nog. Dessutom tror jag att den blev överkörd av en bil ungefär en halv minut efter att jag fotade den. Tough luck.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/klappar-djur/

3 kommentarer

 1. Hejsan! lust att följa varandra med bloglovin? Kram

 2. Det är roligt att rida häst. Fast det var längesedan för mig. Senast när jag jobbade som konsult för en massa härrans år sedan. En åsna har jag också ridit på när jag var liten. På min blogg finns det en gullig bild på en Alpacka.

   • on mars 25, 2012 at 12:02
   • Svara

   Jag har också fått för mig att det är kul! Jag har diskbråck, så det kanske inte funkar så himla bra, men prova vill jag i alla fall. Åsnor, är inte de lite sådär småbråkiga och lynniga? Tror jag håller mig undan dem!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: