Klumpig och trasig

Älskaren Rs största problem i går när han hörde att jag hade bakat muffins, var om det skulle finnas några kvar när han kom hit efter jobbet. Och eftersom det blev lite fler än vanligt, och vi tjejer inte åt så himla många i går eftermiddag, så hade han tio stycken att roa sig med. Så många kan nog inte ens han äta på en gång, men hälften i alla fall. Jag tycker att det är roligare att baka, än att äta. Men det här med att dekorera är inte min grej. Jag är för klumpig.

Jag tappade en tallrik och skar mig ovanpå tummen. Jag blödde som en gris i fem minuter, fastän det bara var ytligt. Och nu svider det som fasen. Jag är nog ganska klumpig överlag, men nu var det faktiskt länge sedan jag råkade ut för något som det här! Och tur är väl det, annars skulle jag inte ha något porslin kvar.

Jag har i alla fall aldrig slagit sönder något som har varit dyrt eller särskilt speciellt för mig. Oftast handlar det om att jag slår omkull ett glas, eller stänker ner mig själv med mat (självklart sån som är svår att tvätta bort). Trist om man inte är hemma, men vafan. Klumpig är det nya skinny?

Glas vatten


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/klumpig-och-trasig/

2 kommentarer

  1. Det händer att jag bakar ibland, dock inte så ofta. När jag gör det – är det riktigt kul. Bakar mest matbröd – hälsobröd, som är lättvindigt att slänga ihop och skjuts in i ugnen. Jag bör inte ha allt för mycket gott kaffebröd hemma – gillar nämligen mer att äta än att baka, så dessvärre får det bli vid fest. Jag bara kan inte ha något i skåpet.

      • mars 28, 2012 kl. 15:14
      • Svara

      Jag älskar att baka matbröd också! Har en gammal bakmaskin som funkar jättebra när jag inte orkar knåda och grädda “som vanligt”. Jag brukar lyckas bra med att ha goda saker hemma utan att äta upp dem – tills R kommer hit. Då tar det slut på en gång…! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.