Knäcka fot

Läkarbesöket bestod av en massa olika test och rörelseanalys. Han lade märke till att mellanfotsbenet, en liten jävla benbit, stack ut lite i ena foten, så han försökte helt sonika trycka tillbaka det. Knäcka till det. Han sa att det var ett litet sidospår, men att det kan bli problem om det i sin tur påverkar knät och upp i ländryggen. Vi pratade lite om radiofrekvensbehandlingen, och han skickade en remiss till Umeå. När det blir? Ingen aning. Sen fick jag ett par nya koordinationsövningar för hur mage, rygg, rumpa och ben fungerar tillsammans. Yay, mer övningar!

Hantel

Nu ska jag helt enkelt träna som en gnu i en månad till, innan jag ska tillbaka. Då ska både läkaren och sjukgymnasten tillsammans spana in mig i gymmet, och vi ska gå igenom allt, utvärdera och kanske ändra. Det har aldrig varit så lång tid mellan besöken, men om jag inte får ryggskott eller blir krokig och trasig finns det inte så mycket de kan göra för mig. Och jag är ju bra på att sköta träningen.

Tog en sväng till stan efteråt. Kom dit precis lagom tills butikerna öppnade, så det var inte alls mycket folk. Kollade och provade det jag såg ut i H&M-katalogen häromdagen, och det mesta var bra! Det blev ett par kostymbyxor, en kofta, en blus och en klänning. Shortsen jag hade kollat på var alldeles för korta (jag vill helst inte visa skinka), och jag hittade inga som var längre! Dåligt. Orkade inte strosa särskilt länge, efter en timme höll jag på att däcka, och orkade inte ens köpa glass. Aj. Om jag orkar får ni se dem någon gång.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/knacka-fot/

2 kommentarer

  • Tofflanmars 28, 2012 kl. 20:37
  • Svara

  Trycka tillbaka en benbit låter allt annat än skönt…

   • mars 28, 2012 kl. 21:21
   • Svara

   Det kändes knappt! Dessutom hjälper det ju att diskbråcket gör så att jag har lite domningar i foten! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.