Kuddkrig

Hade precis tömt torktumlaren och sorterat alla strumpor på bänken i badrummet. Gick och satte mig för att vila en stund (ja, jag måste vila efter att ha gjort det). Tyckte att jag hörde någonting inifrån badrummet, det lät ungefär som om någon har ett pyttelitet kuddkrig. Ja, mycket riktigt…

Kuddkrig

Bilden blev väldigt suddig och lite mörk, men det var den enda jag hann med att ta innan han hoppade ner, svassade runt mina ben och verkade helt oskyldig. Han har alltså roat sig med att sprida ut och putta ner en del av tvätten. Tack för hjälpen! Katter är bra till mycket.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/kuddkrig/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmars 5, 2012 kl. 18:51
  • Svara

  Vilken otroligt söt buse! 😛

   • mars 5, 2012 kl. 19:13
   • Svara

   Elak, farlig och hotfull! 🙂

  • Christinamars 5, 2012 kl. 20:00
  • Svara

  Har jag berättat om kattskrället som skrämde skiten ur mig (förlåt mamma) i början när vi flyttat till det här huset? Om inte, så here goes: vi brukde släppa ut och in henne genom köksfönstret på somrarna. Åh, nej det här blir alldeles för långt.! Jag får berätta det någon annanstans någon annan gång. Förlåt! 🙂

   • mars 5, 2012 kl. 20:29
   • Svara

   Hahaha, det ser jag fram emot!

  • Annamars 5, 2012 kl. 22:08
  • Svara

  Pyttelitet kuddkrig! Sötchock!

   • mars 5, 2012 kl. 22:12
   • Svara

   Gullkaos! Man tager vad man haver, liksom…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.