Längre ögonfransar

Jag drömmer om långa ögonfransar, som fladdrar lite när man blinkar, och är snygga även utan mascara, men tyvärr har jag inga sådana. Det finns olika typer av fransnäring man kan använda sig av, som ska ge längre fransar och därmed en lite mer inramad blick. Det vore helt fantastiskt om det fungerade! Naturliga, snygga ögonfransar är så oerhört mycket snyggare än lösögonfransar. Nu för tiden kan man ju faktiskt göra en ögonfransförlängning, men det är egentligen bara lösögonfransar med betydligt starkare lim. Och det ser bara fejkat ut.

Det har kommit en produkt som ser ganska intressant ut. Det är ett ögonfransserum, som visserligen inte är helt billigt, men som verkligen skulle kunna vara värt varenda krona om det fungerar. Sidan ser ganska seriös ut, och produkten har över 20.000 fans på Facebook. Det finns lite före- och efterbilder, och visst ser man att de har längre ögonfransar på efterbilderna. Men jag skulle önska att det fanns fler bilder, och kanske lite fler som inte ser så proffsiga ut!

Ögonfransar, gråta

Jag läste om den här produkten i tidningen Metro för ett tag sedan, och det är väldigt många som skriver om den. Folk som säger att den faktiskt funkar, utan att vara anställda av företaget. En del har fått starkare ögonfransar, och de flesta är väldigt nöjda. Jag är oftast naturligt skeptiskt till saker som låter för bra för att vara sanna, men önskar ofta att jag hade snyggare naturliga fransar. Särskilt nu framåt sommaren. Och jag är nog en av dem som gärna skulle testa! Se själva här om ni är intresserade: serum ögonfransar.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/langre-ogonfransar/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Just det serumet har jag inte provat, men däremot kör jag på Neulash. Det funkar skitbra! Fransarna blir riktigt långa och jag tappar dem inte lika lätt. Dyrt, men lätt värt pengarna.

   • mars 6, 2012 kl. 20:11
   • Svara

   Åh, den kände jag inte till! Tack för tipset!

 2. Åsså kommer jag dåra och är en sån där tråktyp som har naturligt långa och för det mesta rätt så täta fransar. Däremot är dom inte så synliga i omålat skick!

   • mars 7, 2012 kl. 09:02
   • Svara

   Men ändå! Skönt att kunna fladdra lite!

 3. Hej Klara!
  Jag har använt Neulash en längre tid och säga vad man vill om alla dessa produkter som lovar så mycket skönhet, så är det här verkligen något som fungerar. Användes från början till cancerpatienter. Ger ögonfransarna mer hållbarhet och förlänger samt gör dem lite tätare. Har tappat en hel del fransar och fått stora mellanrum i fransraderna men nu är jag så nöjd med resultatet. Neulash är värt varenda krona och dessutom varar det länge då det är drygt.

   • mars 7, 2012 kl. 09:05
   • Svara

   Oj, vad coolt! Jag blir så himla skeptisk när jag ser sånt här som verkar lite för bra för att vara sant. Kanske man ska prova då! Tack för infon!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.