Mögel och diskbråck

Det blev en sen, men mysig kväll i går, till slut i alla fall. Det började med att vi skulle stoppa all mat i kylen, bara för att upptäcka att dörren till kylen var stängd, och det stank mögel där inne. Trots att den var tom och avstängd. Crap. Älskaren R skrubbade hela kylen och alla hyllor, och det roliga var ju den lilla skylten i kylskåpet: ”Bacteria safe system”, med en liten glad gubbe på. R var inte glad. Bakterierna var säkert glada innan städningen, men nu luktade det typ såhär.Ost, flera olika ostar, mögelost

Lukten är borta nu i alla fall. Kylar på arbetsplatser brukar kunna stinka ordentligt illa. Undrar om man kan hänga in en Wunderbaum i ett kylskåp för att ta bort lukten? Hur som helst! Vi däckade i pungsoffan och kollade på film till alldeles för sent. Vi såg ”The shawshank redemption” (Nyckeln till frihet), en riktigt bra feelgood-film. Men hur gjorde de den översättningen?

Hade grava problem med att sova, fick så sjukt ont i ryggen när jag gick och la mig. Tårarna sprutade en stund, innan värktabletter började verka och jag föll i dvala. Är på något sätt lite töntigt rädd för sängen. I somras gick jag och lade mig som vanligt i den, och vaknade med akut diskbråck utan att ha gjort något annat än sovit. Förmodligen inte sängens fel, men det känns fortfarande konstigt. Och den är inte jätteskön.

Nu har vi precis lunchat och vilat en stund, och ska gå på promenad med den lilla (?) svarta labradoren med stor rosa tvättlapp hängandes ur käften. Sen ska R tydligen så persilja och dill… Jag tror det när jag ser det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/mogel-och-diskbrack/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.