Ny dator till solstrålen

Alltså, vafan! Datorjäveln har verkligen pajat helt och hållet. Jag måste ha en ny. Måste. Åhh, irritation. Jag behöver inget fancy, men en laptop som inte kraschar redan efter 20 månader vore ju kul. Jag bloggar och surfar, that’s it liksom. Spelar små spel då och då, men inget som kräver något mer än lågbudgetprestanda. Och jag som inte kan nåt om datorer, jag behöver hjälp när jag ska handla också. R satt uppe halva natten och hjälpte mig. Faaaaan. Ogillar oväntade utgifter som den här. Ogillar, på gränsen till hatar.

Jag är så jävla irriterad, och hela kvällen i går var jag arg. Älskaren R försökte ju fixa den, men det var helt kört. Och bara hårddisken kostar hälften så mycket som en helt ny dator. Dagen är nu otroligt mycket längre och tråkigare, jag har verkligen ingenting att fördriva tiden med. TV, men kom igen, jag gillar inte att titta på TV, och jag pallar inte att sitta ner och koncentrera mig så länge i taget, så jag missar alltid en massa. Nu ska jag göra kaffe. Och sen då? Läsa en bok, kanske, varvad med tio micropauser. Det är svårt med koncentrationen när det gör ont, och det jag pysslar med inte är ett dugg viktigt.

Blir det lika dåligt väder som i går tänker jag inte gå ut och gå heller. Fanfanfan. Haha, klockan är bara drygt nio, och jag är redan less som fasen. Orkar inte ens tänka på skiten längre, ändå är det omöjligt att låta bli. Nä, ingen jävla solstråle här hemma. Om ni inte hör ifrån mig på några dagar så beror det alltså på datorn, men förhoppningsvis finns all information i cyberrymden så att jag kan blogga lite genom telefonen. Det verkar så. Annars snor jag Rs dator.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/ny-dator-till-solstralen/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamars 20, 2012 kl. 09:27
  • Svara

  Ynk! och stackars du!!!! Man vill ju absolut inte att du ska vara tyst så – sno genast R.’s maskin…han kan absolut inte ha lika mycket nytta av den som du! 🙂

   • mars 20, 2012 kl. 09:33
   • Svara

   Jag håller precis på! Men den är från 1956 ungefär, och fungerar urdåligt. Det tar ett par minuter att ladda en sida, fast uppkopplingen är supersnabb! 🙁 Han har i alla fall hjälpt mig välja ut en ny dator nu, och sist jag beställde något från det företaget tog det bara en dag innan jag fick den. Jag ser en ljusglimt i horisonten… 🙂
   Och även om jag inte kommer in och kommenterar hos dig, så läser jag. Bara så att du vet!

  • Christinamars 20, 2012 kl. 10:27
  • Svara

  Kram på lilla du och jag – bara så DU vet – läser också alltid din fast jag inte alltid kommenter! 🙂

   • mars 20, 2012 kl. 10:40
   • Svara

   Jag vet. 🙂

  • Anna Mariamars 20, 2012 kl. 13:56
  • Svara

  Hemska tanke – bli av med datorn. Hur skulle det gå? I min morgonrutin ingår din blogg tillsammans med kaffe. Snälla kom tillbaka snart!

   • mars 20, 2012 kl. 14:13
   • Svara

   Det var fruktansvärt! Inget jag hade räknat med på åtminstone ett år eller två till, men det är väl så livet är ibland. 🙂 Det verkar gå alldeles utmärkt att blogga genom telefonen, och allt verkar ligga kvar i cyberrymden! Jag ska försöka att inte försvinna alls.

  • Tofflanmars 20, 2012 kl. 15:57
  • Svara

  Massor av sympati! Önskar att jag hade en att skicka till dig, men tyvärr…

  Kram!

   • mars 20, 2012 kl. 16:33
   • Svara

   Jag har sett ut en ny, pytteliten grej. Så det ordnar sig snabbt, men det är irriteeeerande!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.