På farlig mark

Hahaha! I går kväll när vi anlände i staden som ligger i närheten av lantstället, så gick vi in på den lokala stormarknaden för att handla. Och överallt syntes skyltar om melodifestivalen och biljetter, och till slut insåg vi: Den ska vara här i staden i kväll! På stormarknaden ska det vara förfest mellan 10-15.

Älskaren R hatar ju allt som har med melodifestivalen att göra, han blir nästan aggressiv när jag hotar med att visa eller spela låtar från spektaklet. Jag skrattar gott, och tjatar om att åka på förfest eller kolla på genrepet. Det finns en risk att han kommer att lämna mig innan dagen är slut om jag fortsätter tjata, alternativt tejpa igen käften på mig. Men det är så kuuul!

Vi har ju dessutom bara basutbudet av TV-kanaler här (1, 2, 4, 6), så det finns ju en viss chans att melodifestivalen är det enda sevärda. Han har hotat med att dra ur kabeln, och han vet att jag inte kan krypa bakom TVn för att stoppa i den igen…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/pa-farlig-mark/

4 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ha ha ha, häng på live-bloggen hos mig i kväll! 😛

   • on mars 3, 2012 at 15:14
   • Svara

   Bra idé, ska försöka!

 2. Jag kan sitta från 20 till cirka tio i, sen ska jag hämta Anna. Men vi kommer ju hem igen så fort det går och då återupptar jag det hela. Det går förstås att kommentera på min blogg även om jag inte sitter framför datorn…

   • on mars 3, 2012 at 16:46
   • Svara

   Japp! Ska grilla lite middag och kanske insupa ett par glas rött, men sen så!

 1. […] förfest på Coop blev det ju inte för vår del. Inte för att jag hade någon jävla lust till det själv, […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: