Påskharar överallt

Åh, vilken lång dag det var i går. Det verkar bli en lång vecka också, för jag har bara en tripp till sjukgymnasten inplanerad, och inget annat. I kväll hoppas jag på att älskaren R kommer hem i någorlunda bra tid så att vi hinner med en runda på gymmet. Det är en hel vecka kvar till intervjun för färdtjänst, men med tanke på att jag började processen i slutet av januari så är väl en vecka ingenting i sammanhanget.

Nu är det väl bara tre veckor kvar till påsk? Såg mängder med påskprylar i skyltfönstren i stan. Allt från gigantiska chokladtuppar, ägg i världens alla färger (jag gillade särskilt ett limegrönt med paljetter) och påskharar.

påskharar i ett skyltfönster

Ser inte såna påskharar ovanligt dumma ut? Tänderna sitter liksom för högt upp, så det blir nästan lite tysk führer-känsla på dem! Ganska söta ändå. Jag har inga direkta påsktraditioner, och vi har inte direkt firat påsk i familjen på något särskilt sätt. Kanske dags att skaffa några? Det känns ändå lite som om påsken är på väg att bli ett gigantiskt kommersiellt jippo, utan någon egentlig betydelse. Och jag bryr mig inte egentligen heller. Några röda dagar, det är det enda sättet jag blir påverkad på. Vad har ni för traditioner?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/paskharar-overallt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.