Prat och flygande ägg

Dagen har bara försvunnit! Mötte min gamla klasskamrat och lotsade hit henne, sen har vi ägnat hela dagen åt att bara prata. Himla skönt, och kul att komma ikapp! Vi hann med en promenad också, men eftersom vädret inte kunde bestämma sig om det skulle vara strålande sol eller regn, så blev den inte så lång. Hon tipsade mig förresten om en sorts laptopstöd man har i knät som man ställer datorn på, med formbar botten. En sån ska jag kolla efter.

När jag fixade lunch blev jag attackerad av två ägg som föll ur kylen, men tack och lov fick jag hjälp att städa också! Tänk vad bra jag har det ibland. Exakt samma sak hände älskaren R i går när han precis hade stoppat in alla ägg, så kanske han borde ha gjort något åt det redan då… Han fick i och för sig städa alldeles själv.

Trasigt äggNu blir det en liten stunds ryggläge i soffan. Vi har suttit ganska mycket i dag, så det känns ner i rygg och fot. R skulle jobba sent och byta däck i kväll, så någon träning lär det inte bli på gymmet. Tänkte köra så mycket jag kan hemma ändå, det skulle behövas i dag.

Har förresten ätit alldeles för mycket kakor på sistone, måste skärpa mig så att bikinin känns bekväm i år också. Jag läste förresten att man ska ställa om badrumsvågen fem kilo lättare, till sommarvikt! Mycket bra idé.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/prat-och-flygande-agg/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmars 29, 2012 kl. 17:51
  • Svara

  Vi köpte nåt sånt laptopstöd på IKEA till äldsta bonusdottern när hon fyllde år i december förra året. Blev sugen på ett själv, det verkar funka och hade dessutom bra pris, men jag har inte fått tummen ur…

   • mars 29, 2012 kl. 18:08
   • Svara

   Jag ska nog slå till, det kostade bara 99 spänn!

  • Carolinmars 29, 2012 kl. 20:36
  • Svara

  Det var ingen fara, med städandet alltså. Tack för en mysig dag

   • mars 29, 2012 kl. 20:48
   • Svara

   Tack själv!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.