Puls och fotografering

Stack iväg till gymmet i går kväll med älskaren R. Har egentligen varit alldeles för stilla sedan det blev värre förra veckan, även om jag försöker göra träningen hemma som vanligt, med rehabövningar. Det är inte så himla glammigt eller stenhårt när man sitter där, tårarna sprutar och man knappt kan komma upp efteråt, men något måste jag ju göra.

Ser inte fram emot att eventuellt göra det på gymmet på rehab tillsammans med sjukgymnasten. Alls. Hur som helst, jag försökte köra ett konditionspass. Det är inte det lättaste att få upp pulsen när man har så ont att man inte kan gå normalt, men det går. Och det är skönt efteråt.

Har som sagt ingenting på schemat i dag heller, förutom att boka en intervju för färdtjänstansökan, och eventuellt fixa ett foto om jag inte lyckas hitta ett gammalt som duger. För jag antar att jag inte får ha något snyggt från en studio… Är det någon som har sett en fotoautomat på sistone? Jag kan inte komma på vart det finns någon i stan längre! Hej, google, lite hjälp tack?

Kamera, fotografering

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/puls-och-fotografering/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Nurse Rachedmars 7, 2012 kl. 14:13
  • Svara

  Vill du åka på utflykt så kan du åka till Täby C, där fanns det en häromveckan. Men jag har gått till någon fotohandlare när jag ska fixa nytt körkort. Lite dyrare för 4 bilder men klart bättre. Å andra sidan har jag varit behjälplig med massor av färdtjänstansökningar och jag vet att vi har använt 20 år gamla foton i vissa fall. Det kanske inte är så lämpligt i ditt fall men om fotot är några år så är det ingen som bryr sig. jag lovar!

  Hojta till om du har vägarna hitåt så kan vi kaffa, som Fru Hatt säger.

  Men, du. Åhléns i city måste väl ha en så där ajtåmat? 😀 (Hjälp, vilken tramsig och rörig kommentar)

   • mars 7, 2012 kl. 14:25
   • Svara

   Haha, 20 år gamla! Bara jag lyckas hitta ett gammalt körkortfoto någonstans så låter det som om det borde duga då! Kaffa är alltid trevligt!
   Och jo, Åhléns borde ha något, men jag kan inte komma på att jag har sett någon där på hundra år. Rörigt, men väldigt användbart! 🙂

  • Tofflanmars 7, 2012 kl. 20:30
  • Svara

  Jag brukar ta bilder till presskort och leg hos Fuji. De flesta Fujiaffärer har en liten hörna där de tar bilder. Och sen får man med sig dem i handen.

   • mars 7, 2012 kl. 21:52
   • Svara

   Aha! Jag har hittat en gammal körkortsbild, den kan funka!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.