Sitta fast

Nu är det snart ett år sedan jag och älskaren R var i Paris, en helt underbar resa. En dag åkte vi ut till Versailles med det lokala pendeltåget. Vi satt och kollade ut genom fönstret, och upptäckte att det var dags att gå av. Men R kunde inte resa sig upp. Han satt fast! Han hade sin plånbok i en nyckelkedja, och den hade fastnat mellan två säten! Han försökte resa sig upp ett par gånger, sen var det verkligen dags att gå av, så han tog tag i kedjan och ryckte av den! Hahaha!

Halva kedjan satt kvar mellan stolarna, och fransmännen tittade lite lustigt på honom. Men bättre det, än att hela plånboken blev kvar, eller att han inte kunde komma loss och vi skulle få åka fram och tillbaka på det där jävla tåget tills han fick bort kedjan! Jag skrattade gott ett bra tag, och det är fortfarande ett stående skämt när vi åker tåg eller tunnelbana någonstans.

Tunnelbana. Sitta fast

Besöket i Versailles var för övrigt helt fantastiskt. Jag passade riktigt bra i spegelsalen, men inredningen i sig passar nog inte på särskilt många ställen. Trädgården var enorm, man hade lätt kunnat gå omkring där en hel dag. Köerna var nästan lika enorma som trädgården, precis som överallt annars i Paris under högsäsong. Jag lyckades faktiskt komma upp i Eiffeltornet utan att ta hissen! Det tog nog dubbelt så lång tid att klättra ner, men jag gjorde det!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/sitta-fast/

2 kommentarer

  1. Paris har jag inte varit i men jag skulle gärna åka dit.Jag har varit i Frankrike men det blev mest som en genomresa.Kan tänka mig att du passade i spegelsalen…eller förresten -varför gjorde du det? Inte för att jag betvivlar att du såg snygg ut men det kan ju ha varit av någon annan anlednign. 🙂

      • mars 16, 2012 kl. 20:48
      • Svara

      Haha! Jag vet inte om jag passade särskilt bra, man känner sig ganska liten och icke-glamourös där inne! Men häftigt är det. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.