Skidåkning

I dag är det Stockholm Royal Palace Sprint, en världscupfinal i sprint på skidor runt slottet i stan. De har fraktat en jävla massa snö dit de senaste dagarna, och de har ju inte direkt vädret med sig. 25 grader i solen, och 8 nattetid. Undrar vad det kostar? Vem betalar, får de igen pengarna, och är det värt det? Helt sjukt. Dessutom blir allmänheten påverkad av trafikstörningar hela dagen. Vore det inte bättre att ha skiten liiiite mindre centralt, om man nu nödvändigtvis vill anordna en skidtävling i mars, här? Skidåkning i stan, liksom…?

Skidor, åka skidor. Skidåkning i stan

Jag tänker självklart inte gå och titta. Jag undviker folksamlingar, för där finns det en högre procentuell andel idioter än i min direkta närhet annars. Inte för att jag har något inbokat i dag annars. Kanske ska ha lite spa-dag här hemma? Kanske laga världens troligtvis godaste köttgryta? Och så lite läsande, skrivande och matlagnings-TV på det. Inte illa. Om det bara blåser lite mindre i dag så blir det en långpromenad också. Vad ska du göra i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/skidakning/

2 kommentarer

  1. Ja det där med att frakta dit snö tyckte jag bara var så skitdumt! Vad kostar inte detta? 🙁

      • mars 14, 2012 kl. 19:30
      • Svara

      Ja, och vem betalar? Nä, tummen ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.