Snart…

Kolla! Ett vårtecken!

Snart...

Vafan, det är ju bara en trottoar”, kanske ni tänker. På sätt och vis, ja. Men allt grus är bortsopat! Fantastiskt, det är den första ordentliga indikationen på att det är läge att skippa vinterjackan snart. Man får helt enkelt glädjas åt de små tingen. Jag läste att det skulle bli ordentligt varmt ända till på torsdag. Prognosen säger fortfarande eventuellt regn på lantstället i morgon, men jag behöver i alla fall inte frysa.

Men nu raskt över till något helt annat. Rakning. Och nu snackar jag inte armhålor, utan skägg. Älskaren R påstår att han inte har tid, och att det är jobbigt, så på sistone har han gjort det max två gånger i veckan. Det stör mig. Slätrakat eller skägg ska det vara – inget däremellan. Det gör ont att gosa! Jag försöker strejka, men det vill jag inte egentligen, så då tjatar jag. Eller hämnas genom att kleta på läppstift eller läppglans, för det ogillar han. Tips, tack?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/snart/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Anna Mariamars 23, 2012 kl. 13:02
  • Svara

  Har inga vidare tips att ge dig dessvärre och så är det ju så att jag är en ”fan” av skäggstubb. Tycker det är skitsnyggt. Sådär en två dagar gammalt. Visst river det, men det är ju bara så snyggt. Sorry, ingen hjälp att få av mig.

   • mars 23, 2012 kl. 13:15
   • Svara

   Haha, ingen fara! Jag tycker också att det kan vara snyggt på en del killar, men inte på min R, och inte när jag vill pussas! Överväger att hota med att raka av mig håret på huvudet, om han inte höjer rak-frekvensen snart. 😀

    • Anna Mariamars 23, 2012 kl. 23:23
    • Svara

    Passa dig – det hotet kan visa sig bli kanonbra. Min bonusdotter gjorde det – många år sedan nu. Hon blev skitsnygg :).

     • mars 24, 2012 kl. 00:19
     • Svara

     Haha, vad kul! Jag tycker att tjejer med ett snyggt ansikte passar superbra i väldigt kort hår. Det växer ju ändå ut så småningom…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.