Statist

Jag ska bli statist. Eller ska och ska, jag har sökt några jobb bara för att få in något nytt i vardagen, för det här funkar inte i längden. Det vore faktiskt en himla rolig grej att göra, och så länge jag inte behöver lyfta en massa saker eller springa så är det inga problem. Självklart kommer ni att hållas uppdaterade om hur det går! Inte för att jag har några jättestora förhoppningar, men någon gång kanske även jag har tur. Ta i trä.

TV statist

Känner mig faktiskt ganska nöjd att jag kom på den där idén. Alldeles själv! Helt trasig är jag alltså inte riktigt ännu. Nu gäller det bara att det händer något också. Och även om det inte gör det så har jag ändå försökt. Det tar inte mer än ett par minuter att söka statistjobben, så det är inte direkt någon stor uppoffring. Är det någon av mina läsare som har varit statist någon gång?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/statist/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Jag har inte men mina barn har det en gång för länge, länge sedan. Det var rätt obetalt så det blev inget sug efter att fortsätta. 🙂

   • mars 17, 2012 kl. 09:23
   • Svara

   Ja, det är inget man blir rik på. Men jag är sugen att prova ändå!

 2. Jag kom på att jag bara lät negativ – inte meningen! Jättebra initiativ så kör på det. Man kan kanske i frmtiden tom få tillägga att -henne ‘pratade’ jag minsann med innan hon blev kändis! 🙂

   • mars 17, 2012 kl. 09:49
   • Svara

   Jag förstod nästan det. 😉 Men kändis vill jag nog inte bli! Det räcker att sitta i bakgrunden på en restaurang eller stå i en busskö!

 3. F*n va kul!!! 😛

   • mars 17, 2012 kl. 11:31
   • Svara

   Ja, jag är helnöjd med idén! 😀

 4. Skitkul idé. Jag tycker det är precis det här det handlar om – släppa loss fantasin och ge chans till nytänk, som i sin tur…. and so on. Kör hårt – jag håller tummarna.
  “Endast min fantasi kan stoppa mig!”

   • mars 17, 2012 kl. 18:49
   • Svara

   Tack! Jag känner så också – och går det så går det! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.