Suuugen

Åh, vad många fina saker det var i den nya H&M-katalogen! Blev sugen på flera saker, och ska allvarligt överväga om jag ska beställa några plagg. Mitt klädkonto har varit i stort sett icke-existerade i flera år, så jag har faktiskt ingen välfylld garderob alls. Tyvärr. Och det som finns är mestadels basplagg, inte många grejer som är snyggsnygga. Och jag vill vara snygg. Så det så.

Sen är det ju ett problem när man beställer kläder på nätet – passformen. Jag har bara beställt kläder på postorder en gång tidigare, och då var det både full pott och lägsta betyg på de olika sakerna, storlekarna varierade något enormt. Men det är billigt som tusan, och grejerna som inte finns i butik ska jag överväga att beställa. Och det är ju faktiskt lätt att skicka tillbaka saker, och jag slipper trängas med folk, gå i fysiska butiker och ha ont. Har gått runt och kikat nu på eftermiddagen, men det var helt stört jobbigt.

Kartong

Postorder alltså. För eller emot? Någon som har mardrömslika erfarenheter, eller bara gott att säga?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/suuugen/

11 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Nu får du mail! och antagligen 2 av samma!

   • on mars 22, 2012 at 18:45
   • Svara

   Japp!

  • carolin on mars 22, 2012 at 19:08
  • Svara

  Då jag pga panikångesten inte alltid är superförtjust i att gå i affären är postorder perfekt för mig. Jag slår alltså ett slag för nätshopping.

   • on mars 22, 2012 at 19:17
   • Svara

   Ja, det förstår jag! Det är ju faktiskt inte så himla jobbigt att skicka tillbaka om det inte passar. Jag ska nog prova!

 2. svar: tack så mycket

 3. Orange är sniggt, turkost är fult! 😀

   • on mars 22, 2012 at 22:02
   • Svara

   Ja! Fast jag är så blek att jag ser grå ut i orange. Kanske om jag tar en grå så ser jag orange ut? 😀

    • Anna on mars 22, 2012 at 22:07
    • Svara

    På Ranelid ser den oranga tröjan grå ut.

     • on mars 22, 2012 at 22:11
     • Svara

     Hahaha, ja. Rs kompis skrev en så himla kul grej om Ranelid på Facebook, jag ska citera det i bloggen någon dag. 😀

 4. Jag handlar massor på postorder och har hittils varit görnöjd 🙂

   • on mars 23, 2012 at 12:38
   • Svara

   Vad skönt! Jag tror jag ska slå till då.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: