Svält på sjukhus

Jag drömde att jag låg på sjukhus. I en ensam säng, i ett stort rum. Och hungrig var jag. Jag kom dit vid tvåtiden på natten, och klockan fyra på eftermiddagen dagen efter hade jag fortfarande varken fått mat eller blivit tittad på. Förhoppningsvis inte en sanndröm… Har faktiskt i stort sett alltid varit hungrig när jag har legat på sjukhus, jag tror de kör med konceptet: ”Är de hungriga nog så smakar maten bättre”. Jag låg och räknade ut ungefär hur mycket kalorier jag fick i mig, och det snittade på runt 12-1300 kcal om dagen. Inte ens i närheten av vad en frisk människa behöver.

Vaknade och kollade in helgens väder. Wow! 20 grader och strålande sol! Sen insåg jag att det inte kunde stämma, så jag kollade igen och insåg att det förmodligen stämde alldeles utmärkt – i Paris. Här blir det minsann snö, och kallt. Jag som har lagt undan mössan och vantarna! Ska tydligen vara ute och roa mig på lördag, när det ska bli som kallast också, så jag antar att jag får plocka fram dem. Fan.

Varm mössa från Heat Holders, finns på Clas Ohlson. Sjukhus

Jag har ont i magen. Jag har ont i ryggen, och ner i benet. I går kväll åkte vi och storhandlade, för det började eka tomt i kylen igen. Trots att det är precis efter lön, så är onsdag kväll efter nio en riktigt bra tid att handla. Jag har förstått att de som till största delen planerar maten, även kollar på Grey’s Anatomy, så då är det tomt. Man får inte vara dum om man har ont…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/svalt-pa-sjukhus/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianamars 29, 2012 kl. 11:27
  • Svara

  Vi åker också sent på kvällen och handlar. Orka trängas meed fölk 🙁
  Kram

   • mars 29, 2012 kl. 16:30
   • Svara

   Hatar trängsel!

  • Tofflanmars 29, 2012 kl. 17:53
  • Svara

  Vill inte ha mer snö, men här har vi fått en föraning idag – det haglade…

  En sån mössa som du har i inlägget äger vår IT-snubbe och han är skitmysig i den. När det är vinter. Nu är det vår. Nu vill jag INTE se honom i den mössan!

   • mars 29, 2012 kl. 18:11
   • Svara

   Här också! Solen sken som fasen också, det var lite konstigt. Jag har en liknande mössa, helt underbar och mysig! Den ligger numera i en låda längst in i garderoben…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.