Tacos och vurpor

Vi käkade svenne-tacos i kväll. Hur kommer det sig förresten att det har blivit så himla populärt som fredagsmysmat? Jag tycker att det kan vara gott någon gång ibland, men den färdiga kryddblandningen och tacoskal känns lite som att äta plast. Väldigt konstgjort, väldigt onyttigt, och ganska dyrt. Och inte i närheten av hur ”riktiga” tacos är. Men det är lite pilligt, kladdigt och roligt.

Jag hoppas att det inte är något på TV som älskaren R vill kika på i kväll, för då kan jag klå honom i Carcassone, eller så kan vi kika på ett par avsnitt av ”Little Britain”. Vi har helt olika smak, och det slutar oftast med att han får se någon tråkig dokumentär om teknik eller historia, eftersom jag trots allt inte är särskilt intresserad av TV. Jag vill se mat, resor eller skratta åt hur dumma människor är. Apropå det! I går kväll när vi hade gått och lagt oss kunde jag inte sluta skratta, för jag tänkte på hur R när han var liten cyklade in i en lyktstolpe. Två gånger.

Han vet att om jag någon gång ser honom ramla, måste jag skratta färdigt innan jag kan tycka synd om honom, och har lovat att inte ta illa upp! Jag fattar ju också att det gör skitont, men såna saker kan jag inte låta bli att skratta åt. Eller en väldigt fet person som försöker sig på att sätta sig i en båt (den kantrar så gott som alltid) eller på en häst, eller varför inte någon som gör en halv saltomortal på blank is. Humor. Här kommer ett kollage med lite roliga fall och vurpor, för er som inte bara tycker att det är synd om människorna.Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/tacos-och-vurpor/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Emelie on mars 30, 2012 at 23:28
  • Svara

  åh, Carcassone!! Härligt spel (dock gillar jag det blå spelet bättre än det gröna som vi har.. vilket har ni?) Gillar ni spel? Har ni spelat Agricola?! VÄRLDENS roligaste spel :o) Jag vet inte hur många gånger vi spelat det (vågar knappt räkna för det tar några timmar varje gång, det blir nog några veckor,,)

   • on mars 31, 2012 at 09:14
   • Svara

   Haha, jag älskar det! Vi har det blå, med ett expansion pack i en röd ask. 🙂 Har aldrig testad agricola, men det verkar kul! Aj löv spel!

 1. Här blev det också tacos, det gick fort när vi bara var två jämfört med när vi är sex… Personer, alltså.

  Hoppas du får en bra helg. Little Britain rules, men vi somnade som två grisar jättetidigt på fredagskvällen…

   • on mars 31, 2012 at 10:14
   • Svara

   Tack detsamma! Jag somnade också tidigt, vid tiotiden var det ingen idé att jag satt i soffan längre, för jag orkade knappt lyfta ett finger…

  • monicasch on april 1, 2012 at 17:50
  • Svara

  Skadeglädje!

   • on april 1, 2012 at 18:18
   • Svara

   Ja, fast inte bara! Ibland gör det ju nästan ont bara man tittar, men det är ändå roligt! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: