Tidsfördriv

Den här veckan sniglar sig fram. Jag och sjukgymnasten bestämde att jag ska träna på egen hand, så jag slipper åka ända till Lidingö så ofta. Å andra sidan betyder det också att jag inte kommer ut så mycket. Men snart är det helg, och sen tänker jag fylla med åtminstone ett par roliga saker. Eventuellt blir det after work med några kompisar i morgon, fast jag har ju inget work. Blir det bara after då? Sen ska jag på födelsedagskalas hos min kusin på lördag, för hennes dotter har fyllt 13.

Jag vet i och för sig inte om jag kommer att orka så himla mycket mer, för träningsvärken och smärtan den kommande veckan lär väl inte bli så himla kul. Men jag har så fruktansvärt tråkigt! Varje dag är lik den förra, och till slut känns det som om även roliga och bra saker bara blir tråkiga tidsfördriv. Och jag hatar tidsfördriv! Saker ska kännas bra, kul, intressant, utvecklande eller meningsfulla, annars slösar man bort livet. Precis som jag gör, fast kanske inte med flit. Jag vet bara inte vad jag ska ta mig till, och det regnar inte direkt möjligheter över mig…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/tidsfordriv-2/

2 kommentarer

  • Tofflanmars 16, 2012 kl. 11:50
  • Svara

  Ta en dag och gör ett studiebesök i Uppsala och hälsa på mig på jobbet!!!

  Välkommen!

   • mars 16, 2012 kl. 12:07
   • Svara

   Hm, kanske det!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.