Tråkig och underbar klänning

Den här råkade jag få med mig hem efter spontanbesöket i stan i går. Om ni bara kan vara så vänliga och bortse från den där turkosa tejpen, och att jag nyss hade haft mössa på mig när bilden togs… Färgen är kanske inte så fantastisk, ganska tråkig faktiskt, och den syns inte så bra på bilden heller. Den är rökgrå, men passformen och hur den föll när jag gick var så fantastisk att jag inte kunde låta bli. Det går att piffa upp med ett färggrant bälte eller halsband ändå.

Älskaren R blev väldigt förtjust i den, och det är ett riktigt gott betyg. Han har absolut inget intresse av vad jag har på mig, och för hans del kan jag lika gärna gå omkring i en jutesäck  – läs mer om det här. Nu väntar jag bara på att våren ska komma, eller att jag hittar något snyggt koftliknande jag kan ha ovanpå. Tips på sådant, någon?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/trakig-och-underbar-klanning/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Himla snygg du! Visst är et ett draperat liv? Skulle vara stiligt med en bredbrettad hatt till sommaren. Fast du kanske inte gillar slika huvudbonader?

   • on mars 10, 2012 at 15:40
   • Svara

   Japp, det är det! Nja, har aldrig burit hatt faktiskt! Det är snyggt, men inget för mig.

 2. Fin du är! Men som sagt, försök få knallrosa band nästa gång!

   • on mars 10, 2012 at 16:18
   • Svara

   Tack! 😀 Jag lovar, inget mer turkost mög på kroppen.

 3. Fast om jag får tjata lite så tror jag allt du skulle vara ändå snyggare med en såndäringa bredbrättad smula på hu’vet! Och ett par filmstjärne glökon till det !:)

   • on mars 10, 2012 at 17:12
   • Svara

   Sant! Jag ska överväga saken. 🙂

  • Peter on augusti 30, 2012 at 11:18
  • Svara

  Gört!

  1. Ja, det vore en rolig syn!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.