Tristess och betong

Haha, så stört tråkig dag i går. Försökte sysselsätta mig med både det ena och det andra, men det gick inget vidare. Surväder och annat jävla mög gjorde inte saken direkt bättre heller. Och så var jag så fruktansvärt trött, efter att ha stannat uppe halva natten medan älskaren R försökte hjälpa mig med hårddisken. Stackars honom, som går upp vid femtiden… Sur och grinig var jag också, så jag försökte vara lite extra snäll i går. Vet inte om det lyckades.

Hur som helst, i dag händer det lite mer. Måste hämta datorn i dag (hoppas jag), men sen är ju problemet att installera alla program och sånt skit som jag inte har något tålamod med kvar. Ynk. Förresten, jag käkade en clementin när jag gick upp. Eller försökte, i alla fall, för den var verkligen stenhård som betong. På riktigt! Det var helt omöjligt att skala den, så jag skar den i klyftor. Vanligtvis brukar det ju gå bra att fläka upp skalen efter man har gjort det, men icke.

Någon måste fan ha lackat frukten i affären. Många gånger är frukt mycket bättre i teorin än vad de är på riktigt, men mer om det en annan gång. Nu ska jag… Öh… Ja, tvätta lite kanske. För det tar ju hela dagen att skyffla in lite paltor i maskinen i badrummet… Inte ens katterna vill leka med mig. Apropå leka, en gammal klasskompis från grundskolan, som jag umgicks mycket med, föreslog att vi skulle träffas någon dag (vi sågs på återträffen förra månaden). Kul, det ser jag verkligen fram emot!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/tristess-och-betong/

2 kommentarer

  • Christinamars 21, 2012 kl. 10:59
  • Svara

  Det är ju synd att du inte kan kvista över till mig och hålla mig sällskap i mitt pysslande….eller fika i trädgården i det vackra vädret. 🙂

   • mars 21, 2012 kl. 11:29
   • Svara

   Verkligen! Ska sitta i solen på ”ballen” med lite musik i öronen en stund och drömma mig bort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.