Ugglor

Alltså, jag älskar ugglor. Stora, små, fluffiga eller smala. De är söta, med små urholkade ögonhålor och pälsbeklädda fötter. Jag har aldrig sett någon i vilt tillstånd, även om älskaren R påstår att de dyker upp på lantstället ibland. Havsörn däremot har jag sett! Ni har säkert inte missat mina handkrämsugglor, som numera har blivit knarkugglor efter att krämen tagit slut.

När jag var och kikade på lite inredningsprylar senast såg jag den här ugglan. Den var faktiskt skitful, men det är ändå något tilltalande med den. Var ska man ha den, är det tänkt? Och till vad? I jaktrummet med alla andra troféer och gevär?

UgglorJag har även hittat världens konstigaste uggla på YouTube. Det är någon asiatisk uggleart som verkligen kan förändra sitt utseende helt och hållet. Jag vill ha en sån. Eller en liten tam sparvuggla. Eller en berguv. Eller…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/ugglor/

5 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Christinamars 17, 2012 kl. 21:44
  • Svara

  Jag vill också ha en! Kram och god natt!

   • mars 17, 2012 kl. 21:57
   • Svara

   Så söta och härliga! Sov gott!

  • Tatianamars 18, 2012 kl. 09:09
  • Svara

  Jag är också väldigt förtjust i ugglor ! Har ett helt gäng efter min mormor som samlade !

   • mars 18, 2012 kl. 09:33
   • Svara

   Vad kul! De är så himla tilltalande på något sätt, aj löv dem!

  • Jennyoktober 23, 2012 kl. 12:15
  • Svara

  Hej!
  Samlar du också på ugglor? Det gör jag också. Visst är dom fina 🙂 Jag blir jätteglad när det dyker upp ugglor här och där i affärerna och nu har jag hittat den ultimata uggleaffären på nätet. https://uggleshoppen.se Jag har själv köpt halsband och t-shirtar men de har jättemycket fina grejer.
  Uggla på! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.