Underbar och rättfram

Var det inte fredag alldeles nyss? Jag känns som om det var i går jag skrev att det var fredag sist! Skit samma – det är fredag! Inte för att jag ska göra något särskilt eller roligt i dag (vad jag vet nu), men det innebär i alla fall att jag får lite mer tid med älskaren R väldigt snart. Han är så himla underbar, jag har haft väldigt ont den senaste veckan, och särskilt när jag går och lägger mig. Han håller sig vaken och distraherar mig, pratar och klappar precis så länge jag vill. Så underbar.

Det ska väl inte direkt bli så bra väder, hagel, snö och sol om vartannat. Dumt. På något sätt går tiden fortare när solen tittar fram. Det går förresten någon reklam på TV där de säger: ”Det mesta blir bättre med tiden”, och så är det väl. I alla fall vädret, om det är vinter. Men gällande min egen utveckling håller jag inte alls med. När ska det vända? Jag är trött, och less.

Arga Klara ögon och älskaren R

Apropå ingenting, fick besök av Jehovas häromkvällen. R öppnade, och han är väldigt, väldigt skeptisk till religion. De började prata om ett liv efter döden, och han sa att han gärna tog de 70 jungfrur som erbjuds av ett av de andra lagen. Haha! Sen försökte han snällt avsluta genom att säga att så länge det inte finns bevis så tror han inte på någon gud. Kvinnan i dörren sa: ”Men se dig i spegeln, det är beviset för Guds existens!” Då brann det i Rs huvud, så han sa att de skulle gå någon annanstans, och stängde sen dörren innan de hann öppna munnen. Fort och smärtfritt, min R är så underbar! Varför stå och lyssna om man inte egentligen vill, liksom?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/03/underbar-och-rattfram/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.